Joacă Responsabil

Amintiți-vă măsura. Acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de pariuri online. Trebuie să înțelegeți când să pariați și când să vă rețineți. Jocurile de noroc online pot fi distractive și profitabile, dar nu uitați de riscul ridicat și nu exagerați. Este important să rețineți că jocurile cash au riscurile lor și nu ar trebui să puneți prea multă presiune asupra capitalului dvs.

 • Este important să nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.
 • Trebuie să știi când să te oprești.
 • Dacă jocul încetează să mai fie distractiv, atunci merită să luați o pauză.
 • Pentru a vă controla cheltuielile, setați limite pentru bani și timp.
 • Nu uita că ești aici pentru a te distra, nu pentru a câștiga bani.

Reguli de pariuri pe internet

Este important să vă limitați pariurile la o anumită sumă rezervată în scopuri de divertisment, ca și cum ați merge la un film sau la teatru. Nu depășiți niciodată această limită și nu folosiți bani destinați pentru mâncare, facturi sau alte lucruri importante. Jocurile de noroc din România ar trebui să respecte principiile responsabilității sociale. Promovați-vă afacerea ca mijloc de divertisment, educați personalul cu privire la noile practici de joc responsabil și colaborați cu autoritățile guvernamentale. De asemenea, ar trebui să știi când să te oprești pentru a nu risca să pierzi mai mulți bani decât îți poți permite.

Dacă nu te mai distrezi, atunci ar trebui să iei o pauză.

Motivul principal pentru a juca online este pentru distracție, așa că dacă nu mai este distractiv, merită să luați o pauză. Poate te-ai săturat de jocurile pe care obișnuiai să le iubeai sau te-ai dezamăgit de tine din cauza pierderilor. Este o idee bună să vă odihniți puțin și când sunteți gata să vă distrați din nou, continuați să jucați.

Stabilește-ți o limită de timp și bani

Este important să stabiliți o limită pentru timpul și banii pe care îi cheltuiți pe jocuri de noroc. Trebuie să stabiliți câți bani vă puteți permite să pierdeți, iar când ajungeți la cazinou, trebuie să încetați să jucați. În același mod, ar trebui să vă controlați timpul de joc și să vă asigurați că nu petreceți prea mult timp cu acest divertisment. Este important să ne amintim că jocurile de cazinou sunt pentru divertisment, nu pentru a face bani.

 • Nu este recomandat să pariezi dacă nu te afli într-o stare psihologică bună sau sub influența alcoolului sau a drogurilor. Trebuie să fii calm și să iei decizii în funcție de situație, fără a ceda emoțiilor.
 • Dacă aveți probleme sau simțiți că ați putea deveni dependent de jocuri de noroc, nu ezitați să căutați ajutor. Există mulți profesioniști pregătiți să vă ajute să rezolvați această problemă și să vă relueze controlul asupra vieții.

Semne că este posibil să aveți probleme

 • Cheltuiți mai mulți bani și mai mult timp la jocuri de noroc decât vă puteți permite.
 • În căutarea pierderilor de recuperare, faci pariuri și mai mari.
 • Minți despre cheltuielile tale pentru jocuri și uiți de importanța pe care o petreceți cu familia și prietenii.
 • Jocurile de noroc îți iau tot timpul și îți captează complet gândurile.
 • Riști să-ți pierzi toate economiile dacă treci peste bord și împrumuți bani de la rude sau debitori. Unii oameni sunt chiar dispuși să mintă, să fure sau să înșele pentru a obține bani pentru a juca jocuri de cazino.
 • Este posibil să vă simțiți în mod constant anxios, rușinat și vinovat de acțiunile dvs. și de costurile jocurilor de noroc.
 • Este important să fii conștient de problemele tale și să cauți ajutor dacă îți este dificil să rezolvi singur o problemă.

Cum să te lasi de păcănele?

Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor profesional, amintiți-vă că nu trebuie să treceți singur prin asta. Astăzi există multe site-uri web de unde puteți obține ajutor de la experți prin chat, e-mail sau telefon.